no way to compare when less than two revisions

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.


homebrewing:brewferm_tarwebier [2013/03/15 09:52] (current) – created - external edit 127.0.0.1
Line 1: Line 1:
 +====== 2013/03 ======
  
 +16 litrů, 750g pšeničné malt.
 +25g Cascade za studena do kyble
 +
 +alc: 4.00%
 +st: 10.0°
 +ks: 28 lahví
 +
 +| 9.3.|1044|založeno při 20°C|
 +|13.3.|1014|lahvování. 3g dext./lahev při 22°C|
 +
 +====== 2012/08 ======
 +
 +15 litrů, 500g pšeničné malt., 250g± dextrozy ("sekyrková várka" - ze zbytků)
 +
 +alc: 5.06%
 +st: 12.6°
 +ks: 28 lahví 0.5l (poslední stáčená s velikým náklonem a s kalem)
 +
 +|19.8.|1050|založeno při 24°C|
 +|28.8.|1012|lahvování. 3g dext./lahev při 23°C|
 +
 +
 +====== 2012/07 ======
 +
 +15 litrů, 750g pšeničné malt.
 +
 +alc: 4.4%
 +st: 11°
 +ks: 27 lahví 0.5l
 +
 +|4.7.|1046|založeno při 29°C|
 +|14.7.|1013|lahvování. 3g dext./lahev|
 +
 +
 +====== 2012/06 ======
 +
 +15 litrů, 750g pšeničné malt.
 +
 +alc: 4.53%
 +st: 11.3°
 +ks: 27 lahví 0.5l
 +
 +|28.6.|1046|založeno při 27°C|
 +|1.7.|-|Sklep, 21°C (venku 30-35°C)|
 +|4.7.|1012|lahvování. 3g dext./lahev|
 +
 +====== 2012/05 ======
 +
 +15 litrů, 750g pšeničné malt.
 +
 +alc: 5.07%
 +st: 12.6°
 +ks: 27 lahví 0.5l
 +
 +^ datum ^ hustota ^ pozn. ^
 +|6.5.|1050|založeno při 22°C - stálá teplota. Kvasí po cca 15 minutách frekvencí 1/2s|
 +|7.5.|1022|Přes noc peklo. Ráno zámek zalepený, víko zkroucené, Po uvolnění zámku a opravě víka neustálý proud bublin. Odpoledne ustává na frekvenci 1/1s|
 +|9.5.|1016|Bublání 1/5s.|
 +|15.5.|1014|Skoro nebublá, ale tlačí.|
 +|16.5.|1012|-|
 +|17.5.|1012|lahvování. 3g dext./lahev|
 +
 +Hodnocení: výborné. Vypito po cca 5 týdnech.